De praktijk – ROZENBURG

De praktijk

U kunt rekenen op de persoonlijke deskundigheid en ervaring binnen mijn praktijk. Ik ben in 1985 afgestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam, vervolgens als tandarts waarnemer aan de slag gegaan in o.a. Rotterdam.

Sinds 1987 ben ik als zelfstandig tandarts gevestigd in Rozenburg (ZH). In mijn praktijk heeft u, naast mij, te maken met drie deskundig opgeleide tandartsassistenten. Als tandarts verricht ik de meest voorkomende behandelingen zelf. Wij hebben ons gespecialiseerd in Algemene tandheelkunde.

In onze moderne praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden we veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.

Vakkundige behandelingen staan voorop. Een prettige en ontspannen sfeer vinden we minstens zo belangrijk. Dat ziet u ook terug in onze wachtkamer. U vindt er tijdschriften, kranten en een informatie map over alles wat met uw gebit te maken heeft.

Daarnaast hebben we voor de aller kleinste patientjes een leuk speeeltoestel!

Bovendien komt u op afspraak bij ons in de praktijk dus u hoeft nooit lang te wachten. Wilt u meer weten over ons en onze praktijk? Neem gerust contact met ons op.